A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Новини

"Весна починається з Шевченка"

У дні святкування 207-ї річниці від дня народження українського поета, художника, Пророка України Тараса Григоровича Шевченка районна рада Школи лідерів учнівського самоврядування «Сузір’я лідерів» ініціювала  проведення  лідерського челенджу «Весна починається з Шевченка». У ньому взяли участь 20 лідерів  учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Сарненської міської ради.

16:39 15.03.2021

Проведено онлайн-навчання керівників шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів

10 березня 2021 року проведено онлайн-навчання керівників шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів з теми «Реалізація компетентнісного підходу в навчанні молодших школярів».

16:32 10.03.2021

Відбулося засідання Інтерактивної школи для підвищення кваліфікації педагогічних працівників

04 березня 2021 року відбулося засідання Інтерактивної школи для підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти на тему: «Інструменти дистанційної комунікації для ефективної роботи педагога в закладі освіти».

21:24 04.03.2021

Відбулося онлайн-засідання творчої майстерні фахівців інклюзивних класів "Компетентнісний підхід у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами"

4 березня 2021 року відбулось онлайн-засідання творчої майстерні фахівців інклюзивних класів "Компетентнісний підхід у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами", мета якої - підвищити професійну компетентність фахівців інклюзивних класів у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами.

20:49 04.03.2021

Вхід для адміністратора