A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Новини

Підсумки обласного та фінального етапів Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму

Наказом комунального закладу «Станція юних натуралістів» від 16.02.2021 року, підведено підсумки участі школярів та учнівської молоді у І (заочному) етапі Всеукраїнських конкурсів еколого-натуралістичного напряму: молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище» під гаслом «Збережемо енергію – збережемо Планету», юних зоологів і тваринників, винахідницьких і раціоналізаторських проектів еолого-натуралістичного напряму ( 16-23 роки), ХХV Білоруській конференції учнів.

09:30 23.02.2021

Відзначено практичних психологів та соціальних педагогів

За участь у Всеукраїнському конкурсі авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми», високу професійну майстерність, ефективне впровадження інноваційних технологій та значний особистий внесок у розвиток психологічної служби у системі освіти України цінними подарунками та дипломами  ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України нагороджені:

16:40 22.02.2021

Відбулось засідання експертної комісії щодо визначення переможців І туру конкурсу-ярмарку педагогічної творчості в номінації «Мистецтво»

19 лютого 2021 року відбулось засідання експертної комісії щодо визначення переможців І туру конкурсу-ярмарку педагогічної творчості в номінації «Мистецтво».

14:14 22.02.2021

Відбулось засідання експертної комісії І туру ХVІІІ конкурсу-ярмарку педагогічної творчості в номінації «Спеціальна освіта».

19 лютого 2021 року відбулось засідання експертної комісії І туру ХVІІІ   конкурсу-ярмарку педагогічної творчості в номінації «Спеціальна освіта».

13:56 22.02.2021

Проведено вебінар для заступників директорів  з виховної роботи

        18 лютого 2021 року було проведено вебінар для заступників директорів  з виховної роботи  закладів загальної середньої освіти Сарненської міської ради з теми: «Інноваційні підходи до формування національно-патріотичних цінностей». Модератор заходу Олена Куришко – консультант комунальної установи «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

16:55 18.02.2021

Вхід для адміністратора