A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Новини

9 квітня 2021 року відбувся інтерактивний вернісаж педагогічних знахідок в режимі онлайн

“Всі гадають, ніби математика – наука суха, що полягає вона тільки в умінні рахувати. Це безглуздя. Цифри в математиці відіграють наймізернішу, найостаннішу роль. Це – найвища філософська наука, наука найбільших поетів…”, – Михайло Остроградський – геній, визнаний за життя.

10:06 12.04.2021

Підсумки обласного конкурсу дитячого малюнка «Україна без корупції»

На конкурс було представлено 192 малюнки із закладів загальної середньої та позашкільної освіти області. Відповідно до рішення журі, дипломами управління освіти і науки Рівненської ОДА було нагороджено:

16:08 08.04.2021

Відбувся вебінар для керівників та заступників закладів загальної середньої освіти

08 квітня 2021 року відбувся вебінар для керівників та заступників закладів загальної середньої освіти Сарненської міської ради з теми «Алгоритм розроблення документу про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти у закладі загальної середньої освіти».

15:45 08.04.2021

«Організація педагогічної діяльності та навчання здобувачів освіти на засадах академічної доброчесності»

07 квітня 2021 року відбувся вебінар для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти з теми «Організація педагогічної діяльності та навчання здобувачів освіти на засадах академічної доброчесності».

09:27 08.04.2021

«Система підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови». 

       06 квітня 2021 року   відбувся вебінар для вчителів  іноземної мови закладів загальної середньої освіти  з теми  «Система підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови».  Спікери заходу - Куришко Олена Павлівна  - консультант КУ «Сарненський ЦПРПП», Бойко Наталія Кирилівна  -  вчитель - методист іноземної мови  Сарненського ліцею №5, Фрусович Наталія Сергіївна – вчитель - методист іноземної мови Сарненського ліцею №1,  Артюх Любов Миколаївна – вчитель-методист  іноземної мови Сарненського ліцею №1,    Були розглянуті питання  1. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з  англійської мови  2020 року. 2. Як готувати учнів до ЗНО «Аудіювання.Читання». 3. Креативні та ефективні методи підготовки учнів до створення власного висловлення формату ЗНО.

11:08 07.04.2021

Вхід для адміністратора