A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Новини

Відбувся вебінар для молодих педагогів на тему «Апгрейд інструментарію сучасного педагога. Офісні онлайн-додатки Google Docs для ефективної організації освітньої діяльності»

13 травня відбувся вебінар для молодих педагогів на тему «Апгрейд інструментарію сучасного педагога. Офісні онлайн-додатки Google Docs для ефективної організації освітньої діяльності». Спікер заходу: Дячок Настасія Володимирівна, консультант КУ «Сарненський ЦПРПП». В ході вебінару вчителів ознайомили з використанням цифрових інструментів в професійній діяльності, зокрема з застосунком Google Docs для забезпечення якості навчання учнів. Були розглянуті такі питання: 1. Цифровий інструментарій сучасного педагога. 2. Онлайн додатки Google Docs. 3. Використання Google Docs в професійній діяльності вчителя. 4. Практичне застосування хмарних сервісів google у роботі вчителя. 5. Google forms - сучасний цифровий інструмент для тестування та опитування учнів. 6. Використання сервісу youtube в освітньому процесі. 7. Використання блогів під час дистанційного навчання.

09:06 14.05.2021

Відбувся вебінар для вчителів природничо-освітньої галузі

13 травня 2021 року відбувся вебінар для вчителів природничо-освітньої галузі закладів загальної середньої освіти Сарненської міської ради з теми «Напрями та критерії оцінювання якості освітньої діяльності закладу освіти».

16:17 13.05.2021

Про підсумки ІІ туру обласного етапу Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт із природознавства «Юний дослідник»

Про підсумки ІІ туру обласного етапу Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт із природознавства «Юний дослідник». Згідно з рішенням журі дипломом комунального закладу «Станція юних натуралістів» нагороджено:

12:05 13.05.2021

Підсумки ІІ туру обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких та раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (12-15 років)

Наказом комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради від 06.05.2021 №55 було підведено підсумки ІІ туру обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких та раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (12-15 років). Згідно з рішенням журі дипломом комунального закладу «Станція юних натуралістів» нагороджено:

11:57 13.05.2021

Відбувся вебінар для директорів та заступників закладів загальної середньої освіти

26 квітня 2021 року відбувся вебінар для директорів та заступників закладів загальної середньої освіти з теми «Ефективність кадрової політики та забезпечення можливостей для професійного розвитку педагогічних працівників».

10:05 27.04.2021

Відбувся вебінар для директорів та заступників закладів загальної середньої освіти

23 квітня 2021 року відбувся вебінар для директорів та заступників закладів загальної середньої освіти Сарненської територіальної громади з теми «Самооцінювання управлінських процесів».

21:20 25.04.2021

Вхід для адміністратора