A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Новини

Очна зустріч з педагогами Сарненської громади для поширення масштабного проєкту «#ДІЗНайся: про дистанційне та змішане навчання»

Пандемія… Війна… вже п‘ятий рік поспіль заходи, зазвичай, у форматі онлайн, а так бракує очних зустрічей, без моніторів чи гаджетів. Педагоги, під час таких зібрань, отримують не лише знання, досвід, а і психологічне задоволення, емоційне спілкування тощо.

10:49 12.02.2024

Тренінгове заняття для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти «Інформаційна безпека: як уберегтися від загроз. Організація міжвідомчої взаємодії» в рамках проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання д

 09 лютого 2024 року відбулось останнє тренінгове заняття для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти «Інформаційна безпека: як уберегтися від загроз. Організація міжвідомчої взаємодії» в рамках проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей».

11:50 09.02.2024

Засідання круглого столу для вчителів фізичної культури з теми «Нова українська школа: сучасний урок фізичної культури».

07 лютого 2024 року відбулось засідання круглого столу для вчителів фізичної культури з теми «Нова українська школа: сучасний урок фізичної культури».

17:15 07.02.2024

Останнє тренінгове заняття для вчителів соціальної і здоров'язбережувальної освітньої галузі «Інформаційна безпека: як уберегтися від загроз. Організація міжвідомчої взаємодії» в рамках проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для на

 05 лютого 2024 року відбулось останнє тренінгове заняття для вчителів соціальної і здоров'язбережувальної освітньої галузі «Інформаційна безпека: як уберегтися від загроз. Організація міжвідомчої взаємодії» в рамках проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей».

17:13 05.02.2024

Засідання творчої групи практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти з теми "Стресостійкість учасників освітнього процесу в умовах воєнного і післявоєнного періоду"

02 лютого 2024 року відбулось засідання творчої групи практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти з теми "Стресостійкість учасників освітнього процесу в умовах воєнного і післявоєнного періоду"

17:11 02.02.2024

Вхід для адміністратора