A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Новини

Методичний хаб для асистентів вихователів, логопедів, корекційних педагогів, практичних психологів закладів дошкільної освіти «Корекційно-розвивальні технології навчання дітей з особливими освітніми потребами»

15 листопада 2023 року в приміщенні закладу дошкільної освіти №9 «Росинка» відбувся методичний хаб для асистентів вихователів, логопедів, корекційних педагогів, практичних психологів закладів дошкільної освіти «Корекційно-розвивальні технології навчання дітей з особливими освітніми потребами».

11:04 16.11.2023

Онлайн-семінар для вчителів фізики закладів освіти Висоцької, Клесівської та Вирівської громад «Формування навчально-пізнавальної компетентності учнів засобами фізичного експерименту»

15 листопада 2023 року відбувся онлайн-семінар для вчителів фізики закладів освіти Висоцької, Клесівської та Вирівської громад «Формування навчально-пізнавальної компетентності учнів засобами фізичного експерименту».

10:59 16.11.2023

Онлайн-зустріч із співавтором навчального посібника для 5 класу "Духовні і моральні основи в житті людини" Сіданіч Іриною Леонідівною

14 листопада 2023 року відбулася онлайн-зустріч із співавтором навчального посібника для 5 класу "Духовні і моральні основи в житті людини" Сіданіч Іриною Леонідівною, доктором педагогічних наук, професором, завідувачем кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України.

14:39 14.11.2023

Методичний кейс для вчителів інформатики «Навчальні втрати. Як діагностувати і коригувати освітні втрати»

14 листопада 2023 року відбувся методичний кейс для вчителів інформатики «Навчальні втрати. Як діагностувати і коригувати освітні втрати».  Спікер: Світлана Антипець, консультантка комунальної установи «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників».  Педагоги були ознайомлені із загальними принципами та плануванням подолання навчальних втрат, особливостями організації освітнього процесу в умовах війни.  В ході роботи були розглянуті цифрові інструменти та навчальний контент для діагностування і коригування освітніх втрат.

12:49 14.11.2023

Вхід для адміністратора