A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Онлайн-зустріч з автором модельних програм та підручників з математики Олександром Істером

Дата: 15.10.2024 12:23
Кількість переглядів: 5

15 жовтня 2024 року відбулася онлайн-зустріч з автором модельних програм та підручників з математики Олександром Істером.

 Модератор:

Світлана Антипець, консультантка комунальної установи "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників".

 Під час зустрічі Олександр Істер презентував свою оновлену модельну програму, детально розповівши про зміни, які були внесені до неї у 2023 році.

 Вчителі математики були ознайомлені з авторськими інтерактивними вправами, які суттєво урізноманітнюють освітній процес та підвищують зацікавленість учнів. Особливу увагу було приділено YouTube-каналу, який налічує вже понад 600 навчальних відео. Цей ресурс є цінним доповненням до традиційних підручників і допомагає вчителям та учням у підготовці до уроків та закріпленні матеріалу. Були продемонстровані різноманітні посібники, видані у видавництвах «Генеза» та «Абетка», які можуть бути корисними для організації освітнього процесу.

Одним з важливих питань, що розглядалися на зустрічі, було оцінювання навчальних досягнень учнів. Олександр Істер проаналізував різні варіанти діагностувальних робіт, зокрема, ті, що спрямовані на оцінку досягнення учнями різних результатів навчання.



« повернутися

Вхід для адміністратора