A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Методичний дайджест для директорів закладів освіти Вирівської громади «Практичні аспекти формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти»

Дата: 21.06.2024 14:48
Кількість переглядів: 25

21 червня 2024 року відбувся методичний дайджест для директорів закладів освіти Вирівської громади «Практичні аспекти формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти».

 Модератор:

Руслана Третяк, директорка комунальної установи «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

 На заході були розглянуті основні аспекти оцінювання освітньої діяльності та управлінських процесів закладів освіти в контексті інституційного аудиту. Увага керівників була закцентована на основних критеріях та індикаторах, які використовуються під час проведення аудиту, а також на методах збору та аналізу інформації.

 Під час зустрічі також були обговорені вимоги та критерії оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників закладу освіти, а також участь вчителів у сертифікації.

 Важливо зазначити, що інституційний аудит є ефективним інструментом для оцінювання якості освітньої діяльності та управлінських процесів у закладах освіти. Результати аудиту дають можливість керівникам закладів виявити свої сильні і слабкі сторони та розробити план дій щодо їх покращення. Це, у свою чергу, сприяє підвищенню якості освіти та покращенню умов навчання для здобувачів освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора