A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Краєзнавчий екскурс для практичних психологів та соціальних педагогів "Віднови свій внутрішній ресурс"

Дата: 31.05.2024 14:44
Кількість переглядів: 19

31 травня 2024 року відбувся краєзнавчий екскурс для практичних психологів та соціальних педагогів "Віднови свій внутрішній ресурс".

 Модератор:

Руслана Третяк, директорка комунальної установи «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

 Учасники екскурсії побували на Дубенщині, яка цікава давньою історією та легендами. Цікавим і пізнавальним став екскурс Дубенським замком, визначною пам’яткою історії та архітектури Рівненщини. Педагогів захопили унікальні музейні експозиції та ексклюзивні експонати.

 Витонченістю і містичністю зустрів учасників екскурсії Тараканівський форт – архітектурна пам’ятка фортифікаційного мистецтва часів Першої світової війни. Існують легенди, що фортом бродять привиди солдат і вночі тут відбуваються найдивніші події.

 Педагоги відвідали Дубенський центр національно-патріотичного виховання та туризму, який є одним з найкращих закладів позашкільної освіти Рівненщини. Учасників екскурсії зацікавили експозиції музею «Трофеї війни».

 В рамках співпраці відбулася зустріч з Сергієм Скороплясом, директором приватного закладу «Дубенська гімназія «Премудрість». Як завжди креативно, інтерактивно, позитивно! 

 Втомлені, але з новими враженнями від побаченого і почутого педагоги повернулися із захопливого екскурсу до своєї рідної Сарненщини.



« повернутися

Вхід для адміністратора