A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Навчання в рамках проєкту «#ДІЗНайся: про дистанційне та змішане навчання».

Дата: 25.04.2024 14:57
Кількість переглядів: 7

Ще 36 педагогів Вирівської, Клесівської та Сарненської громад долучились до навчання в рамках проєкту «#ДІЗНайся: про дистанційне та змішане навчання».

Проєкт вміщує два види курсів - онлайн та офлайн. Звісно, спілкування з колегами у форматі «живого спілкування» - це круто, адже це і візуальне спілкування, і різноманітні інтерактиви, які активізують, надихають, енергізують.

Упродовж двох днів освітяни та освітянки отримали знання з: 📎нормативно-правового забезпечення щодо організації дистанційного та змішаного навчання;

використання LMS-платформ та захист персональних даних у кіберпросторі;

ВШО в освітньому процесі;

проектування сучасного уроку за допомогою навчального дизайну «АВС»;

психофізіологічні засади навчання та їх вплив на ефективність навчання;

універсальний дизайн уроку;

академічна доброчесність; авторське право тощо.

У ході практичної частини тренінгу, учасники конструювати та адаптували ефективні уроки з очного у дистанційний та змішаний формат навчання; обмінювались досвідом, допомагали та оцінювали один одного із застосуванням сучасних стратегій та методик, які, я впевнена, застосують на практиці зі здобувачами своїх освітніх закладів.

Час проведений активно та цікаво. Дякую консультантам та директорці КУ «Сарненський ЦПРПП» - за організацію роботи; нашим захисникам і захисницям - за можливість зустрічатись та працювати; учасникам і учасницям - за спілкування та співпрацю. Разом - ми сила!



« повернутися

Вхід для адміністратора