A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Тренінг із директорами закладів загальної середньої освіти Рокитнівської та Березівської громад з теми «Психологічна та інформаційна безпека: посилюємо резиєнтність».

Дата: 11.04.2024 13:43
Кількість переглядів: 8

Сьогоднішній день відбувся у співпраці з колежанками сусідньої Сарненської громади: Русланою Третяк, директоркою КУ «Сарненський ЦПРПП» та Оксаною Ткач, консультанткою цієї ж установи.

Співпрацюючи, Центри здійснюють обмін досвідом, цікавими практиками та освітянськими новинками.

Пані Руслана та Оксана провели тренінг із директорами закладів загальної середньої освіти Рокитнівської та Березівської громад з теми «Психологічна та інформаційна безпека: посилюємо резиєнтність». На даний час, це найбільш актуальні теми, бо перебуваючи у постійному стресі (зважаючи на воєнний період, постійну тривогу за середовище, в якому перебувають здобувачі освіти, працівники закладів) все відображається не лише на психічному, але і фізичному здоров‘ї керівників. А ще, беручи до уваги нашу недостатню обізнаність у сфері ІТ, це постійний ризик бути ошуканим кібершахраями в просторі, в якому перебуваємо 30-70% нашого часу.

Тренерки не лише ознайомили з теоретичним матеріалом учасників, а і створили позитивний мікроклімат для творчості та сприйняття.

Я щодня, бачу директорів постійно схвильованими і стурбованими повсякденними рутинами, а сьогодні - вони були щирі, посміхнені і відкриті. Тож, дякую, колежанки, за такий тренінг, який сприяв гарному настрою, зарядив енергією та створив психологічний комфорт.



« повернутися

Вхід для адміністратора