A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Хакатон для вчителів предметів природничої та математичної освітніх галузей закладів освіти Висоцької громади «Розвиток професійної майстерності педагога в умовах реалізації STEM-підходу до навчання»

Дата: 29.03.2024 14:18
Кількість переглядів: 6

29 березня 2024 року відбувся хакатон для вчителів предметів природничої та математичної освітніх галузей закладів освіти Висоцької громади «Розвиток професійної майстерності педагога в умовах реалізації STEM-підходу до навчання»

 Спікери:

Оксана Ткач та Світлана Антипець, консультантки комунальної установи «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

 На заході були розглянуті основні аспекти впровадження STEM-елементів в освітній процес. Акцентувалася увага на проєктній діяльності, на використанні цифрових ресурсів, на освітніх платформах, які допомагають зацікавити та мотивувати здобувачів освіти до творчої діяльності.

 В практичній частині педагоги спробували самостійно моделювати геометричні фігури, будувати міцні мости, критично мислити та творчо підходити до розв'язання проблемних ситуацій.

 Щиро дякуємо за допомогу в організації заходу завідувачці сектору освіти, культури, молоді та спорту Висоцької громади Оксані Щур та директору Висоцького ліцею Валентині Креденсир



« повернутися

Вхід для адміністратора