A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Семінар-практикум для вчителів математики «Діяльнісний підхід як засіб формування математичної компетентності учнів в умовах реалізації концепції НУШ».

Дата: 26.03.2024 16:52
Кількість переглядів: 9

 26 березня 2024 року відбувся семінар-практикум для вчителів математики «Діяльнісний підхід як засіб формування математичної компетентності учнів в умовах реалізації концепції НУШ».

 Модератор:

Світлана Антипець, консультантка комунальної установи «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

 Учасники семінару з’ясовували, як реалізувати діяльнісний підхід у професійних практиках, розставляли акценти та аналізували діяльність, послуговуючись п'ятьма характеристиками діяльнісного підходу.

 Якість знань сучасних школярів безпосередньо залежить від їхньої мотивації до навчання та усвідомлення практичної цінності отриманої інформації, тому діяльнісний підхід до навчання є неймовірно цікавим та ефективним інструментом для організації освітнього процесу, який реалізує принцип зв’язку навчання з життям та формує активну й ініціативну позицію учнів.



« повернутися

Вхід для адміністратора