A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Очна зустріч з педагогами Сарненської громади для поширення масштабного проєкту «#ДІЗНайся: про дистанційне та змішане навчання»

Дата: 12.02.2024 10:49
Кількість переглядів: 10

Пандемія… Війна… вже п‘ятий рік поспіль заходи, зазвичай, у форматі онлайн, а так бракує очних зустрічей, без моніторів чи гаджетів. Педагоги, під час таких зібрань, отримують не лише знання, досвід, а і психологічне задоволення, емоційне спілкування тощо.

Сердечна вдячність нашим захисникам, адже дякуючи їхнім титанічним зусиллям, ми маєм змогу працювати, виконувати свій обов‘язок.

З метою співпраці та обміном досвідом, 12 лютого проведено очну зустріч з педагогами Сарненської громади для поширення масштабного проєкту «#ДІЗНайся: про дистанційне та змішане навчання», який розроблений ГС «#Освіторія», Дитячим фондом ООН (#ЮНІСЕФ) у партнерстві з МОіН України, урядом Японії. В ході першого дня тренінгу, педагоги закладів вищезазначеної громади, а також працівники КУ «Сарненський ЦПРПП» (директорка Третяк Руслана Федорівна) були ознайомлені з особливостями організації і технологіями дистанційного та змішаного навчання.

Товариство приємних, активних і творчих колег завжди надихає, а після таких зустрічей і надалі хочеться розвиватись та ділитись знаннями, бо освітянська галузь прогресує та впроваджує інновації, незалежно від часу та обставин.

Дякую, колеги за співдію та спілкування.

Другий день тренінгу вже незабаром… До зустрічі!



« повернутися

Вхід для адміністратора