A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Вебінари про освітні втрати

Дата: 18.01.2024 09:29
Кількість переглядів: 25

Директорів та завучів запрошують на вебінари про освітні втрати

Слухачі дізнаються про організацію навчання в різних форматах і для учнівства різних категорій

Директорів та завучів запрошують на вебінари про освітні втрати

Шкільних директорів та завучів запрошують долучитись до вебінарів, які присвячені питанню подолання освітніх втрат.

Слухачі дізнаються про організацію навчання в різних форматах і для учнівства різних категорій, а також юридичні та психологічні аспекти проблеми.

Також учасники вебінарів зможуть ознайомитися з конкретними прикладами концепцій закладів освіти, спрямованими на подолання освітніх втрат та отримати відповіді на запитання.

Цикл вебінарів проведуть освітні управлінці-практики, а також досвідчені експерти різного профілю.

Безплатні вебінари про подолання освітніх втрат відбудуться протягом шести тижнів, з 25 січня до 29 лютого, щовівторка та щочетверга о 18:00 на платформі «Zoom».

Перші вебінари:

·         25 січня: «Виклики організації освітнього процесу для дітей за кордоном». Спікер Наталя Байтемірова, експертка з управління освітою, фахівчиня з освіти в надзвичайних ситуаціях. Реєстрація.

·         30 січня: «Нормативно-правове забезпечення дистанційної та змішаної форми освіти. Специфіка, проблеми, рішення». Спікер Олена Святенко, заступниця директора департаменту інституційного аудиту ДСЯО. Реєстрація.

·         1 лютого: «Освітні втрати чи уповільнення? Психологічні основи мотивації дітей в умовах війни, нестабільності та стресу». Спікер Катерина Гольцберг, дитяча і сімейна психологиня, президентка Професійної асоціації дитячих аналітичних психологів. Реєстрація.


« повернутися

Вхід для адміністратора