A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Тренінгове заняття для керівників та методистів закладів дошкільної освіти «Інституційний аудит: самооцінювання управлінської діяльності»

Дата: 30.11.2023 10:28
Кількість переглядів: 44

30 листопада 2023 року відбулось тренінгове заняття для керівників та методистів закладів дошкільної освіти «Інституційний аудит: самооцінювання управлінської діяльності».

 Модератори:

Руслана Третяк, директорка комунальної установи «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників»;

Наталія Дуляницька, консультантка комунальної установи «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

 Спікер:

Тетяна Наумчук, старший викладач кафедри психології та інклюзивної освіти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

 На заході була закцентована увага на фаховій діяльності педагогічних працівників закладу дошкільної освіти, на їх критеріях та індикаторах під час самооцінювання освітніх і управлінських процесів. Важливим питанням для розгляду була атестація педагогічних працівників за новим положенням.

 Керівники та методисти закладів дошкільної освіти отримали методичні рекомендації щодо самооцінювання управлінської діяльності та чек-лист з реалізації аспектів інклюзивного навчання за напрямами освітньої діяльності.



« повернутися

Вхід для адміністратора