A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Майстер-клас для вихователів груп продовженого дня закладів загальної середньої освіти «Творчий потенціал вихователя групи продовженого дня та його роль у вихованні успішної особистості».

Дата: 25.01.2023 11:50
Кількість переглядів: 36

24 січня 2023 року відбувся майстер-клас для вихователів груп продовженого дня закладів загальної середньої освіти «Творчий потенціал вихователя групи продовженого дня та його роль у вихованні успішної особистості».

Модератор заходу: Лавор Олена Анатоліївна, консультант комунальної установи «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Під час зустрічі були розглянуті наступні питання:

1. Національно-патріотичне виховання молодшого школяра в системі роботи вихователя групи продовженого дня (Рудика Тетяна Ростиславівна, вихователь групи продовженого дня Великовербченського ліцею).

2. Формування здоров’язбережувальної компетентності в здобувачів початкової освіти на групі продовженого дня (Лотоцька Наталія Володимирівна, вихователь групи продовженого дня Сарненського ліцею №1 ім. Т.Г. Шевченка).

3. Ігрові технології на заняттях групи продовженого дня (Питель Наталія Іванівна, вихователь групи продовженого дня Кричильського ліцею ім. Леоніда Куліша-Зіньківа).

4. Ігри, техніки та вправи для зняття тривожності у дітей на групі продовженого дня (Брикса Наталія В’ячеславівна, вчитель початкових класів Сарненської гімназії №6).

Під час майстер-класу учасники заходу отримали практичні рекомендації з виготовлення патріотичної листівки «Я люблю Україну»; з проведення медитаційних, кінезіологічних та дихальних вправ, руханок, дидактичних ігор та технік для зняття тривоги у дітей на групі продовженого дня.



« повернутися

Вхід для адміністратора