A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Нарада для заступників директорів закладів загальної середньої освіти

Дата: 27.01.2023 08:03
Кількість переглядів: 42

26 січня 2023 року відбулася нарада для заступників директорів закладів загальної середньої освіти.

Модератор заходу: Третяк Руслана Федорівна, директор комунальної установи «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

На нараді були розглянуті актуальні питання щодо організації освітнього процесу в умовах воєнного часу та закцентована увага на сертифікації педагогічних працівників у 2023 році.

Учасники заходу були ознайомлені з особливостями участі вчителів у всеукраїнському конкурсі «Учитель року 2023» та сертифікації педагогічних працівників у 2023 році, порядком вибору підручників та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти у 2022-2023 навчальному році (1, 6, 10 класи), моделлю проведення НМПТ у 2023 році. Ще раз було звернуто увагу на методичних рекомендаціях щодо заповнення електронних журналів у 5 класі Нової української школи, режимі роботи закладу освіти, конструкторі навчальних програм і планів.

Поділилися своїми враженнями та досвідом участі в сертифікації 2022 року Альона Дударик, заступник директора Сарненської гімназії №6, Світлана Цицюра, вчитель початкових класів Сарненського ліцею №1 ім. Т.Г. Шевченка, Ніна Федчук, вчитель початкових класів Городецького ліцею.

В ході роботи заступники директорів також розглянули концептуальні засади інноваційного освітнього проєкту для початкової школи «Діти. Освіта. Майбутнє» у рамках всеукраїнського експерименту за темою «Створення моделі адаптивного інформаційно-освітнього середовища початкової школи».


« повернутися

Вхід для адміністратора