A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

Тренінг для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти «Ризики нелегального працевлаштування. Протидія торгівлі людьми».

Дата: 24.11.2022 22:01
Кількість переглядів: 43

23 листопада 2022 року відбувся тренінг для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти «Ризики нелегального працевлаштування. Протидія торгівлі людьми».

Організатори: комунальна установа «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників», управління освіти Сарненської міської ради, комунальна установа «Сарненський інклюзивно-ресурсний центр», Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка».

Модератор заходу:

- Третяк Руслана Федорівна, директор комунальної установи «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

В ході тренінгу працівники психологічної служби ознайомилися з поняттям «торгівля людьми», формами і методами вербування та експлуатації людини, а також з проблемами, які виникають у трудових мігрантів за кордоном. Була закцентована увага на ризиках нелегальної тіньової зайнятості, видах шахрайства при працевлаштуванні. Наголошено, що трудові відносини між роботодавцем та працівником повинні будуватися на законодавчій основі, адже лише легальне працевлаштування гарантує забезпечення конституційних прав усіх учасників ринку праці.



« повернутися

Вхід для адміністратора