A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

15 квітня 2021 року відбувся вебінар для педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти

Дата: 16.04.2021 10:18
Кількість переглядів: 96

          15 квітня 2021 року відбувся вебінар для педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти з теми «Ефективні  форми   організації учнівського самоврядування».

             Спікер заходу:  Олена Куришко, консультант комунальної установи «Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

            До заходу долучилася директорка Сарненського місцевого  центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Міхнова, яка розповіла про специфіку роботи центру, наголосила про співпрацю з  педагогами-організаторами  для суспільної профілактичної та просвітницької роботи. 

           Практичний психолог комунального  закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Сарненської міської ради Оксана Крот  провела тренінг «Самоідентифікація педагога».

           Керівник районної школи  лідерів учнівського самоврядування  «Сузір`я лідерів» Галина Бікус  наголосила на необхідності  виявляти і підтримувати учнівську молодь, чиї особистісні переконання спрямовані на соціально значущі справи, яка має організаторські здібності, усвідомлює себе потенційним лідером, має бажання використовувати свою енергію та здібності заради інших.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора