A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Сарненський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Сарненської міської ради

«Вектори розвитку методичної роботи: виклики часу та нові можливості»

Дата: 26.03.2021 17:49
Кількість переглядів: 128

26 березня 2021 року відбувся методичний онлайн-інтенсив для заступників директорів закладів загальної середньої освіти «Вектори розвитку методичної роботи: виклики часу та нові можливості».

Модератори заходу:

 - Кузьмін Олена Євменівна, завідувачка кабінету роботи з обдарованими учнями Рівненського ОІППО;

- Третяк Руслана Федорівна, директорка КУ «Сарненський ЦПРПП».

Під час методичного інтенсиву були розглянуті такі питання:

  1. Парадигма методичної роботи в контексті реформування освіти в Україні (Третяк Руслана Федорівна, директорка КУ «Сарненський ЦПРПП»)
  2. Супровід вчителя до роботи з обдарованими учнями: організація та планування роботи (Кузьмін Олена Євменівна, завідувачка кабінету роботи з обдарованими учнями Рівненського ОІППО)
  3. Пріоритетні напрямки роботи з педагогічними працівниками в умовах компетентнісно-зорієнтованої освіти (Куришко Олена Павлівна, консультантка КУ «Сарненський ЦПРПП»)
  4. Система організації методичної роботи в закладі освіти, її ефективне планування (Примак Інна Валентинівна, в.о. директора  Костянтинівської гімназії)
  5. Інноваційний підхід у проведенні педагогічних рад в закладі загальної середньої освіти (Сасинюк Наталія Володимирівна, заступник директора Сарненського ліцею №1 ім. Т.Г. Шевченка)
  6. Професійний розвиток педагога в умовах дистанційного навчання (Магрело Віта Володимирівна, заступник директора Сарненської гімназії №3)
  7. Інноваційні методи та прийоми у роботі з обдарованими учнями (Турчик Світлана Миколаївна, вчителька української мови та літератури Сарненського ліцею №1 ім. Т.Г. Шевченка).   

« повернутися

Вхід для адміністратора